Omdat het Paviljoentje op maandag niet vrij is moeten we met het worstenbrood en de appelbollen dit jaar weer uitwijken naar woensdag !

Ontmoeting & Ontspanning

We weten ondertussen hoe de oven werkt, we brengen weer een thermometer mee en dan zullen de worstenbroden en de appelbollen in de juiste kleur uit de oven komen. We bestellen worstenbrood (enkele worst) en appelbollen (de klassieke) bij een bekende super goede bakker.

Dus op 15 januari 2025 komen we bij elkaar in het Paviljoentje van de Verrezen Heer om 13u en wij zorgen voor het nodige aantal stuks van elks met koffie/thee.

Voor 1 stuk is de kostprijs € nog na te vragen bij de bakker en voor 2 stuks is de prijs € ook nog na te vragen. Prijzen zijn per persoon !

Start: 13u

Samenkomst: aan de ingang van de Verrezen Heer, Berchemstadionstraat 8 in Berchem.

Deelnameprijs: inschrijven graag voor 7 januari met opgave van bestelling per persoon (voor koppels) zodat we zeker voldoende stuks kunnen bestellen.

Inschrijven en betalen: op onze rekening ten laatste op 5 januari of via mail of telefoon 0491 10 85 49 even laten weten dat je komt en contant betalen.

Algemene info

Paviljoen De Verrezen Heer
Toon wegbeschrijving
woensdag 15 januari 2025
Van 13u00
Nog niet bepaald

Locatie

Paviljoen De Verrezen Heer
Berchemstadionstraat 8
2600 Berchem